Over Flanders Laser Cleaning

Bij Flanders Laser Cleaning is het onze missie om de kracht van technologie en innovatie in te zetten voor het leveren van superieure reinigingsdiensten. Maar achter deze missie schuilt het verhaal van een man met een visie.

Bart Haest: De Drijvende Kracht 

Bart Haest, de oprichter van Flanders Laser Cleaning, heeft jarenlange ervaring opgedaan in de voedings- en verpakkingsindustrie. 
Gedurende zijn carrière zag Bart de vele uitdagingen en beperkingen van traditionele reinigingsmethoden. Maar in plaats van zich neer te leggen bij de status quo, werd zijn aangeboren perfectionisme geprikkeld. 

Over FLanders Laser Cleaning

Een Revolutie in Reiniging

Deze zoektocht leidde Bart naar lasercleaning technologie. Na uitgebreid onderzoek en vele testsessies raakte hij ervan overtuigd dat deze technologie niet alleen efficiënter was, maar ook milieuvriendelijker en veiliger in vergelijking met traditionele methoden. 

Met die overtuiging in het achterhoofd werd Flanders Laser Cleaning geboren. 


Meer Dan Alleen Een Bedrijf 

Voor Bart is Flanders Laser Cleaning niet zomaar een bedrijf, maar een weerspiegeling van zijn persoonlijke waarden en toewijding aan uitmuntendheid. 

Zijn perfectionistische aard zorgt ervoor dat elk project met de grootste zorg en aandacht voor detail wordt benaderd. En zijn passie voor innovatie betekent dat het bedrijf altijd op zoek is naar nieuwe en betere manieren om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen.

Waar We Voor Staan

Bij Flanders Laser Cleaning geloven we dat de beste resultaten voortkomen uit een combinatie van geavanceerde technologie en menselijke toewijding

We zijn trots op ons vakmanschap, onze technologische expertise en vooral op de relaties die we opbouwen met onze klanten. 

Passie voor technologie!

Gedreven door een ontembare passie voor technologie en innovatie, begon Bart Haest zijn zoektocht naar een betere, efficiëntere manier om oppervlakken te reinigen.

Flanders Laser Cleaning was geboren! 

FLANDERS LASER CLEANING SERVICES

Bart HAEST
Linoo Technic (BVBA)
Maneschijn 10
8650 Houthulst

+32(0)472/682794
BE0718.985.873

info@flanderslasercleaning.be

logo wit