Hoe gaan we te werk ?

Bij Flanders Laser Cleaning begrijpen we dat elk project uniek is. 

Daarom hanteren we een gestructureerde en klantgerichte aanpak om ervoor te zorgen dat uw reinigingsbehoeften tot in de kleinste details worden begrepen en uitgevoerd. 

Ontdek onze beproefde werkwijze!

Flanders Laser Cleaning
1

AFSPRAAK MAKEN

Begin uw laserreinigings ervaring met een eenvoudig telefoontje of e-mail naar ons team. We nemen de tijd om naar uw behoeften te luisteren en een voorlopige inschatting te maken van wat er nodig is om uw project tot een succes te maken.

2

PLAATSBEZOEK EN DEMONSTRATIE

Voordat we met een oplossing komen, vinden we het essentieel om het project zelf te zien. Ons deskundig team probeert binnen de week een bezoek te brengen aan de locatie om de omvang en specificaties van het werk beter te begrijpen. 

Daarbij bieden we ook, afhankelijk van het project, een gratis demonstratie van onze lasercleaning technologie, zodat u de effectiviteit en precisie ervan met eigen ogen kunt zien.

3

UITVOERING

Afhankelijk van het project en uw voorkeur kunnen we het werk ter plaatse uitvoeren of de te reinigen items naar ons geavanceerde atelier brengen. Waar de taak ook wordt uitgevoerd, u kunt verzekerd zijn van ons vakmanschap en aandacht voor detail.

4

TRANSPARANTE & CONCURRERENDE PRIJSSTELLING

Kwaliteitswerk hoeft niet de hoofdprijs te kosten. Bij Flanders Laser Cleaning zijn we er trots op transparante prijsopgaven te bieden die geen verborgen kosten bevatten. En met onze concurrerende prijsstructuur kunt u er zeker van zijn dat u waar voor uw geld krijgt.

Waarom kiezen voor Flanders Laser Cleaning?

Deskundigheid
Ons team bestaat uit ervaren professionals die zich inzetten voor uitmuntendheid in elk project.

Klantgericht
Uw tevredenheid is onze topprioriteit. We zorgen ervoor dat elke stap van het proces naadloos en met uw wensen in gedachten wordt uitgevoerd.

Effici├źntie
Met state-of-the-art apparatuur en een gestroomlijnde werkwijze zorgen we ervoor dat uw project snel en effectief wordt voltooid.

Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf de superieure reinigingscapaciteiten van Flanders Laser Cleaning! 

Contacteer ons!

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen! 

Image

Bart HAEST
Linoo Technic (BVBA)
Maneschijn 10
8650 Houthulst

 0472/682794
BE0718.985.873

info@flanderslasercleaning.be 

FLANDERS LASER CLEANING SERVICES

Bart HAEST
Linoo Technic (BVBA)
Maneschijn 10
8650 Houthulst

+32(0)472/682794
BE0718.985.873

info@flanderslasercleaning.be

logo wit